prevnext

Wie zijn wij

Ossenblok Taxatieservices

is een in Steenbergen gevestigd taxatiebureau, werkzaam in de regio West Brabant. Met bijna 15 jaar ervaring in het taxeren van woningen en bedrijfsobjecten. In deze periode is er een zeer ruime ervaring aan kennis opgebouwd. De heer C.P.A.M. (Coen) Ossenblok is NRVT gecertificeerd woning-, WOZ- en bedrijfsmatig taxateur en mag voor alle in Nederland actief zijnde geldverstrekkers taxaties uitvoeren.

Coen Ossenblok is aangesloten bij VBO Makelaars en mag met trots vanaf december 2016 de REV titel dragen. Dit is een beschermde taxateurs-titel, wat een kwaliteit van taxatierapporten borgt.

 

Ossenblok Taxatieservices is een NWWI aangesloten taxatiebureau.

Taxateur: Coen Ossenblok RT REV

 

Ossenblok Assurantiën

is een verzekeringskantoor in Steenbergen gevestigd en gespecialiseerd in schadeverzekeringen, exclusief zorgverzekeringen. Wij hebben er voor gekozen om onder andere een samenwerking aan te gaan met Voogd en Voogd Verzekeringen een gevolmachtigd assurantiebedrijf en ICT dienstverlener. Kort gezegd , zij vormen de administratieve schakel tussen de belangrijkste Nederlandse verzekeraars en ons als bemiddelaar voor schadeverzekeringen. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om u een uitgebreid assortiment aan schadeverzekeringen aan te bieden. Zo kunnen wij ons richten op waar het allemaal om draait: als onafhankelijke en zelfstandige adviseur aan advies-op-maat maken voor u!

 

Medewerkers zijn:

De heer C.P.A.M. (Coen) Ossenblok, adviseur.

en

Mevrouw J.J.P. (Jacqueline) Ossenblok, office manager.

20131225-CO8_4465 (Large)