prevnext

Taxaties Bedrijven

Onze bedrijfsmatig gecertificeerde taxateur verzorgt alle taxaties voor bedrijfsobjecten voor diverse soorten van doeleinden.

Dit kan betrekking hebben op;

• Een hypothecaire geldlening of wijziging van uw hypotheek
• Een aankoop- of verkoopbeslissing van een bedrijfsobject.
• Het beoordelen van de WOZ beschikking en het maken een taxatie, welke u kunt gebruiken ter onderbouwing van uw bezwaar- of beroepsprocedure.
• Een fiscale aangelegenheid, zoals bij de overdacht van het bedrijf van of naar een privé situatie. Het is ook mogelijk deze taxaties samen met een taxateur van de belastingdienst uit te voeren, de minnelijke waardering.

 

De procedure is als volgt:

Eerst vindt er een opname plaats van het object, hierbij worden foto’s gemaakt en het object wordt ingemeten. Na deze opname wordt er een kadastrale check gedaan, incl. de eigendomssituatie. Als deze zaken zijn afgerond volgt er een marktonderzoek ter vaststelling van de marktwaarde, verder kan er aanvullende informatie aangaande het object nodig zijn, aangaande bodemgesteldheid of bestemming. Ter afronding wordt dit alles verwoord in een taxatierapport.

Onze taxatierapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

 

Wij zijn aangesloten bij VBO-makelaar, sectie bedrijfsmatig vastgoed, NRVT-gecertificeerd en wij mogen met trots de REV titel dragen.